Galéria

Kori Party 2016 – TÜSKECSARNOK

A már hagyománnyá vált OE RKK Kori Party idén egy új, nagyobb helyszínen várta a csúszni vágyókat! Az alábbiakban a csodálatos képeket tekinthetitek meg:

Tovább

Életképek a Rejtőn Fotópályázat!

Már megtekintheted, az eddig beérkezett fotókat! Engedd hogy inspiráljanak Téged, meríts ötleteket és nyerj 10.000 Ft-ot és egy I LOVE OE-s pulcsit fődíjként! II. helyezett 7.000 Ft + I LOVE OE pulcsi III. helyezett 5.000 Ft + I LOVE OE pulcsi A legtöbb lájkot kapott kép elnyeri a közönség díjat, ami nem más mint egy I LOVE OE pulcsi! Bármit beküldhetsz, bárhogyan módosíthatod, és kérésedre akár névtelenül is kitesszük! Pályázati felhívás plakátjainkon és itt megtalálható: https://rkkhok.hu/2016/eletkepek-rejton-fotopalyazat/ A beérkező fotókat folyamatosan töltjük fel!

Tovább

Halottak napi koszarúzás

Már évek óta hagyomány a karon, hogy a Halottak napja kapcsán megkoszorúzzuk az oktatókról elnevezett tantermeink előtti emléktáblát. Ilyenkor nemcsak a névadókra, de az összes eltávozott oktatónkra és karunk dolgozónkra is emlékezünk. Idén november 2-án, szerdán került erre sor és a kar vezetése mellett az RKK HÖK  is aktív szerepelt vállalt a megemlékezésben.

Tovább

Pedagógus nap a karon

Az idei évben is megtartotta a pedagógus napi ünnepséget a karunk. A 103-as tanácsteremben, június 10.-én került erre sor. A Hallgatói Önkormányzat tagjai is meghívást kaptak az ünnepségre.

Az ünnepi megnyitó beszédet Dr. Kisfaludy Márta dékán asszonytól hallhattuk. Ez után kitüntetések átadása következett: ejtő Sándor Emlékérem kitüntetésben részesült Gallóné Héring Judit, a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet nyugalmazott mestertanára. Több dékáni dicséret is kiosztásra került: Dr. Kormány Eszter adjunktus, Korona Péterné mérnöktanár, Szeder András intézeti mérnök, Pethő Gyöngyi Erzsébet tanulmányi előadó valamint két hallgató: Schwirg Alexa és Szűcs Dávid.

Köszönetmondásban részesültek azok a tanárok, akik a tavaszi TDK konferenciára hallgatót készítettek fel konzulensként, illetve az idei év patronáló tanárjai. Átadásra kerültek még törzsgárda emléklapok és jelvények, amit 10, 15, 20, 25 és 30 éve itt dolgozó kollégák kaptak. Tovább

Az oldalról

A Rejtő HÖK hivatalos oldala, ahol minden fontos információt megtalálsz.