Üdv Gólya! – Elnöki köszöntő

Kedves Gólya, kedves újdonsült Hallgatótársam!

Engedd meg, hogy Én is gratuláljak Neked a sikeres felvételihez a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzat azaz a Rejtő HÖK nevében! Nagyon jól döntöttél amikor ezt a szakot választottad, hiszen egy családias hangulatú, kis közösség megbecsült tagja leszel.

Szeptember 4.-én a Regisztrációs héten, a beiratkozás alkalmával, egy új korszak és időszámítás veszi kezdetét az életedben, egyetemista leszel! Ez azt jelenti, hogy az elkövetkezendő néhány év lesz életed egyik legmeghatározóbb és legszebb időszaka, kemény tanulással és rengeteg szórakozással, bulival. A lehetőségek tárháza adott lesz, Neked csak élni kell vele, légy a hallgatói közélet aktív szereplője, élj aktív egyetemi életet, csatlakozz egyetemi és kollégiumi hallgatói körükhöz, ahol társaiddal együtt a közös érdeklődés iránt hódolhattok. Számtalan szakmai, kulturális, sport, szórakoztató, egyetemi és kari rendezvény közül választhatsz mind például a Reghét Fesztivál, Rejtős Gólyák Ismerkedős Napja azaz REGIN, Kori Party, Felezőbál, ÓE Napok 2018 perc mozgás, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő bulik, Gólyahajó, Gólyabál, KIN kupa Ezekről a rendezvényekről bővebben a kari HÖK honlapján és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat honlapján olvashatsz. Gyere el és tapasztald meg milyen érzés a rendezvények által is Óbudai Egyetemistának lenni!

Tovább

Gólya Facebook Csoportok!

Kedves Gólya!

Az alábbi linkeken találhatjátok meg a Rejtős Gólyák tanulócsoportját, valamint a szakotoknak megfelelő kisebb tanulócsoportokat!

  • Rejtős Gólyák 2017 Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/rkk17

  • Ipari Termék és Formatervező Mérnök szakos Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/itf17

  • Könnyűipari Mérnök szakos Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/kip17

  • Környezetmérnök szakos Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/kom17

  • Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ObudaiEgyetemRKK

  • Rejtő HÖK Facebook oldal:

https://www.facebook.com/rkkhok/

  • Rejtő HÖK Instagram oldal

https://www.instagram.com/rejtohok/

Kedvezményes FEZEN bérlet és napijegy ÓE-s hallgatóknak!!!

 

Kedves Hallgatók!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata az egyetemi hallgatók részére 2017. szeptember 1. napjával megnyitja a Petőfi Egyetemi Klubot. Ezzel is segítve egy olyan közösségi tér létrehozását, ahol a hallgatók kulturáltan szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak. Szeretnénk ezt a lehetőséget minél több hallgatóval megismertetni.
A klub üzemeltetője jelezte, hogy a város stratégiai partner felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók részére kedvezményt biztosít az augusztusban megrendezésre kerülő 20. Jubileumi Fezen Fesztiválra (2017. augusztus 2-5.).
Bővebben a Fezen 2017. évi programjáról: http://www.fezen.hu/program.php

A kedvezményes belépőt a tervek szerint 2017. június 15. napjáig lehet megvásárolni az alábbiak szerint:
– Napijegy: 3.900 Ft.
– Négynapos bérlet: 12.000 Ft.

Tovább

Róka leszek! – Jelentkezz Rókának!

Emlékszel még az első gólyaráboros pillanatokra? Amikor először találkoztál a csapatkapitányoddal, és teljesen átvetted az igazi GT hangulatot?
Most itt a lehetőség, hogy átélhesd újra, ezúttal a szervezői oldalról!

Ha a Kandóra, Rejtőre, vagy Fehérvárra jársz, jelentkezz rókának, vegyél részt a képzésünkön, és bekerülhetsz a következő Óbudais gólyatábor szervezői csapatába!

Tovább

Felezőtánc 2017

Kedves OE-s Hallgatók!

A 2017-es Felezőbál március 8.-án kerül megrendezésre, melyet a hagyományokhoz híven szeretnénk felezőtánccal megnyitni. Ehhez keresünk olyan lelkes hallgatókat, akik párjukkal szívesen betanulnak egy, néhány perces táncot és előadják azt a bálon.

A próbák kedden és csütörtökön, 17:00-tól 18:30-ig Óbudán, a Kiss Árpád Kollégium ebédlőjében lesznek. Kérlek, csak akkor jelentkezzetek, amennyiben ebben az időpontban biztosan ráértek.

A helyszín adottságai miatt csak korlátozott számú jelentkező fog tudni táncolni, így a jelentkezés sorrendje fog számítani a bekerülésnél.

Jelentkezni a felezobal@rkkhok.hu email címre küldött levéllel tudtok. Ebben tüntessétek fel nevetek, karotok, párotok nevét, illetve mindkettőtök e-mail címét. Ennek határideje február 10. 20:00 óra.

Rejtő HÖK

Klímainnovációs pályázatok- A Climate-KIC Journey – A Climate-KIC Accelerator

Kedves Környezetmérnök Hallgatók!

Az alábbiakban két klímainnovációs pályázatra hívjuk fel a figyelmeteket!

http://klimainnovacio.hu/hu/program/the-journey

http://klimainnovacio.hu/hu/program/climate-kic-accelerator-program-start-up-ok-reszere

HUN:

Climate-KIC, Európa legnagyobb klímainnovációs közössége 2017. február 15-ig várja vállalkozó kedvű környezettudatos szemléletű, kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező utolsó éves BSc, MSc vagy PhD hallgatók jelentkezését az ingyenes ’Journey’ öthetes vagy háromhetes nyári egyetemére.

Tovább