Pályázati felhívás

Kedves Hallgatók!

Az alábbi pozíciókra kiírt pályázatokat lentebb tekinthetitek meg:

Kari Koordinátor – 1 fő

A pályázatokat egy példányban a Rejtő HÖK fogadóirodájában (Cím: 1037 Budapest, Doberdó út 6. “D” épület, Aula) kell leadni, valamint elektronikusan elküldeni a gal.csongor@hok.uni-obuda.hu címre.

A pályázat leadási határideje: 2017. október 18. 15:00

A pályázatot az OE RKK HÖK Elnöksége bírálja el. A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni.

Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban megtaláljátok a tanulmányi ösztöndíj mutatókat homogén csoportok szerint, csökkenő sorrendbe rendezve. Kérünk benneteket nézzétek meg legkésőbb 2017 október 4.-ig, hogy az utalás mielőbb tudjuk intézni. Probléma esetén írjatok azonnal az rkkhok@rkkhok.hu email címre. FONTOS!!! Mindenki, aki megtekintette jelezzen vissza nekünk az oldalon található űrlapon!!! A mutatók a RKK HÖK Iroda melletti faliújságon is megtekinthetők lesznek.

Könnyűipari mérnök MSc

Könnyűipari mérnök BSc 2. évfolyam

Könnyűipari mérnök BSc 3. évfolyam

Könnyűipari mérnök BSc KTG

Könnyűipari mérnök BSc MR

Könnyűipari mérnök BSc NM

Könnyűipari mérnök BSc CSP

Ipari termék- és formatervező mérnök BSc 2. évfolyam

Ipari termék- és formatervező mérnök BSc 3. évfolyam

Ipari termék- és formatervező mérnök BSc 4. évfolyam

Környezetmérnök nappali BSc 2. évfolyam

Környezetmérnök nappali BSc 3. évfolyam

Környezetmérnök nappali BSc 4. évfolyam

Pályázati felhívás

Kedves Hallgatók!

Az alábbi pozíciókra kiírt pályázatokat lentebb tekinthetitek meg:

Kari Koordinátor – 4 fő

Kari Tanácstag – 1 fő

A pályázatokat egy példányban a Rejtő HÖK fogadóirodájában (Cím: 1037 Budapest, Doberdó út 6. “D” épület, Aula) kell leadni, valamint elektronikusan elküldeni a gal.csongor@hok.uni-obuda.hu címre.

A pályázat leadási határideje: 2017. október 3. 15:00

A pályázatot az OE RKK HÖK Elnöksége bírálja el. A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni.

ÉRDEKVÉDELMI FELELŐS VÁLASZTÁS!

Legyél Te is a Rejtő HÖK csapatának tagja! Jelentkezz Érdekvédelmi felelősnek és képviseld hallgatótársaidat a 2017/2018-as tanév I. félévében!

JELENTKEZÉS

A jelentkezéshez csupán egy űrlapot kell kitöltened, melyet itt érsz el. A jelentkezési határidő: szeptember 10. vasárnap 12 óra.

Tovább

Üdv Gólya! – Elnöki köszöntő

Kedves Gólya, kedves újdonsült Hallgatótársam!

Engedd meg, hogy Én is gratuláljak Neked a sikeres felvételihez a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzat azaz a Rejtő HÖK nevében! Nagyon jól döntöttél amikor ezt a szakot választottad, hiszen egy családias hangulatú, kis közösség megbecsült tagja leszel.

Szeptember 4.-én a Regisztrációs héten, a beiratkozás alkalmával, egy új korszak és időszámítás veszi kezdetét az életedben, egyetemista leszel! Ez azt jelenti, hogy az elkövetkezendő néhány év lesz életed egyik legmeghatározóbb és legszebb időszaka, kemény tanulással és rengeteg szórakozással, bulival. A lehetőségek tárháza adott lesz, Neked csak élni kell vele, légy a hallgatói közélet aktív szereplője, élj aktív egyetemi életet, csatlakozz egyetemi és kollégiumi hallgatói körükhöz, ahol társaiddal együtt a közös érdeklődés iránt hódolhattok. Számtalan szakmai, kulturális, sport, szórakoztató, egyetemi és kari rendezvény közül választhatsz mind például a Reghét Fesztivál, Rejtős Gólyák Ismerkedős Napja azaz REGIN, Kori Party, Felezőbál, ÓE Napok 2018 perc mozgás, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő bulik, Gólyahajó, Gólyabál, KIN kupa Ezekről a rendezvényekről bővebben a kari HÖK honlapján és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat honlapján olvashatsz. Gyere el és tapasztald meg milyen érzés a rendezvények által is Óbudai Egyetemistának lenni!

Tovább

Gólya Facebook Csoportok!

Kedves Gólya!

Az alábbi linkeken találhatjátok meg a Rejtős Gólyák tanulócsoportját, valamint a szakotoknak megfelelő kisebb tanulócsoportokat!

  • Rejtős Gólyák 2017 Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/rkk17

  • Ipari Termék és Formatervező Mérnök szakos Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/itf17

  • Könnyűipari Mérnök szakos Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/kip17

  • Környezetmérnök szakos Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/kom17

  • Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ObudaiEgyetemRKK

  • Rejtő HÖK Facebook oldal:

https://www.facebook.com/rkkhok/

  • Rejtő HÖK Instagram oldal

https://www.instagram.com/rejtohok/

Kedvezményes FEZEN bérlet és napijegy ÓE-s hallgatóknak!!!

 

Kedves Hallgatók!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata az egyetemi hallgatók részére 2017. szeptember 1. napjával megnyitja a Petőfi Egyetemi Klubot. Ezzel is segítve egy olyan közösségi tér létrehozását, ahol a hallgatók kulturáltan szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak. Szeretnénk ezt a lehetőséget minél több hallgatóval megismertetni.
A klub üzemeltetője jelezte, hogy a város stratégiai partner felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók részére kedvezményt biztosít az augusztusban megrendezésre kerülő 20. Jubileumi Fezen Fesztiválra (2017. augusztus 2-5.).
Bővebben a Fezen 2017. évi programjáról: http://www.fezen.hu/program.php

A kedvezményes belépőt a tervek szerint 2017. június 15. napjáig lehet megvásárolni az alábbiak szerint:
– Napijegy: 3.900 Ft.
– Négynapos bérlet: 12.000 Ft.

Tovább

Róka leszek! – Jelentkezz Rókának!

Emlékszel még az első gólyaráboros pillanatokra? Amikor először találkoztál a csapatkapitányoddal, és teljesen átvetted az igazi GT hangulatot?
Most itt a lehetőség, hogy átélhesd újra, ezúttal a szervezői oldalról!

Ha a Kandóra, Rejtőre, vagy Fehérvárra jársz, jelentkezz rókának, vegyél részt a képzésünkön, és bekerülhetsz a következő Óbudais gólyatábor szervezői csapatába!

Tovább