Kedvezményes FEZEN bérlet és napijegy ÓE-s hallgatóknak!!!

 

Kedves Hallgatók!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata az egyetemi hallgatók részére 2017. szeptember 1. napjával megnyitja a Petőfi Egyetemi Klubot. Ezzel is segítve egy olyan közösségi tér létrehozását, ahol a hallgatók kulturáltan szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak. Szeretnénk ezt a lehetőséget minél több hallgatóval megismertetni.
A klub üzemeltetője jelezte, hogy a város stratégiai partner felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók részére kedvezményt biztosít az augusztusban megrendezésre kerülő 20. Jubileumi Fezen Fesztiválra (2017. augusztus 2-5.).
Bővebben a Fezen 2017. évi programjáról: http://www.fezen.hu/program.php

A kedvezményes belépőt a tervek szerint 2017. június 15. napjáig lehet megvásárolni az alábbiak szerint:
– Napijegy: 3.900 Ft.
– Négynapos bérlet: 12.000 Ft.

Az alábbi űrlapon tudjátok igényelni a kedvezményes FEZEN jegyeiteket:

Róka leszek! – Jelentkezz Rókának!

Emlékszel még az első gólyaráboros pillanatokra? Amikor először találkoztál a csapatkapitányoddal, és teljesen átvetted az igazi GT hangulatot?
Most itt a lehetőség, hogy átélhesd újra, ezúttal a szervezői oldalról!

Ha a Kandóra, Rejtőre, vagy Fehérvárra jársz, jelentkezz rókának, vegyél részt a képzésünkön, és bekerülhetsz a következő Óbudais gólyatábor szervezői csapatába!

Tovább

Felezőtánc 2017

Kedves OE-s Hallgatók!

A 2017-es Felezőbál március 8.-án kerül megrendezésre, melyet a hagyományokhoz híven szeretnénk felezőtánccal megnyitni. Ehhez keresünk olyan lelkes hallgatókat, akik párjukkal szívesen betanulnak egy, néhány perces táncot és előadják azt a bálon.

A próbák kedden és csütörtökön, 17:00-tól 18:30-ig Óbudán, a Kiss Árpád Kollégium ebédlőjében lesznek. Kérlek, csak akkor jelentkezzetek, amennyiben ebben az időpontban biztosan ráértek.

A helyszín adottságai miatt csak korlátozott számú jelentkező fog tudni táncolni, így a jelentkezés sorrendje fog számítani a bekerülésnél.

Jelentkezni a felezobal@rkkhok.hu email címre küldött levéllel tudtok. Ebben tüntessétek fel nevetek, karotok, párotok nevét, illetve mindkettőtök e-mail címét. Ennek határideje február 10. 20:00 óra.

Rejtő HÖK

Klímainnovációs pályázatok- A Climate-KIC Journey – A Climate-KIC Accelerator

Kedves Környezetmérnök Hallgatók!

Az alábbiakban két klímainnovációs pályázatra hívjuk fel a figyelmeteket!

http://klimainnovacio.hu/hu/program/the-journey

http://klimainnovacio.hu/hu/program/climate-kic-accelerator-program-start-up-ok-reszere

HUN:

Climate-KIC, Európa legnagyobb klímainnovációs közössége 2017. február 15-ig várja vállalkozó kedvű környezettudatos szemléletű, kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező utolsó éves BSc, MSc vagy PhD hallgatók jelentkezését az ingyenes ’Journey’ öthetes vagy háromhetes nyári egyetemére.

Tovább

Kori Party 2016 – TÜSKECSARNOK

A már hagyománnyá vált OE RKK Kori Party idén egy új, nagyobb helyszínen várta a csúszni vágyókat! Az alábbiakban a csodálatos képeket tekinthetitek meg:

Tovább

Életképek a Rejtőn Fotópályázat!

Már megtekintheted, az eddig beérkezett fotókat! Engedd hogy inspiráljanak Téged, meríts ötleteket és nyerj 10.000 Ft-ot és egy I LOVE OE-s pulcsit fődíjként! II. helyezett 7.000 Ft + I LOVE OE pulcsi III. helyezett 5.000 Ft + I LOVE OE pulcsi A legtöbb lájkot kapott kép elnyeri a közönség díjat, ami nem más mint egy I LOVE OE pulcsi! Bármit beküldhetsz, bárhogyan módosíthatod, és kérésedre akár névtelenül is kitesszük! Pályázati felhívás plakátjainkon és itt megtalálható: https://rkkhok.hu/2016/eletkepek-rejton-fotopalyazat/ A beérkező fotókat folyamatosan töltjük fel!

Tovább

Életképek a Rejtőn rendhagyó fotópályázat!

Pályázati felhívás

Eredeti kiírás pdf formátumban itt.

A Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzata fotópályázatot hirdet a kar hallgatói számára

Életképek a Rejtőről témában.

A pályázat célja a kari hallgatói élet, a mindennapjaink bemutatása egy eddig nem látott módon, a Ti szemeteken, fényképezőtökön keresztül. Itt a lehetőség, hogy megmutathassátok, számotokra mit jelent Rejtősnek lenni. A hangsúly ezúttal nem a kötött pályázati formán van, ezért a feltételek sem túl szigorúak, a cél egy olyan átfogó képösszeállítás létrehozása, mely megmutatja, Ti hogy látjátok a karotokat, a társaitokat, a közösséget, és magatokat mindebben. Várunk minden érdekes, vicces, emlékezetes, inspiráló, vagy épp kritikus művet, amit alkottok. J

Beküldési határidő: November 20.
Tovább