Rejtő HÖK által szervezett rendezvények

REGHÉT FESZTIVÁL:

A Regisztrációs héten, a beiratkozást igyekszünk színesebbé tenni, mégpedig úgy hogy különböző mókás rendezvényeket csinálunk, Ilyen például a REGIN, kocsmatúra, sütögetés és egy hatalmas záróparty.

REGIN:

Rejtős Gólyák Ismerkedési Napja, ahol a gólyák nem csak az előadókban, hanem a kar épülete mögötti domboldalon, vetélkedők és lazulás közben ismerkedhetnek meg egymással és rókáikkal, természetesen a kezdetek kezdetén, a regisztrációs héten. Az eseményt a Rejtő HÖK a Rejtő KIN Kupa (Kandós Ifjusági Napok) csapatával együtt szervezi. A KIN Kupa csapatról ITT olvashatsz bővebben.

KORI PARTY:

Egy este, amikor a sportot, méghozzá a jégkorit, a fergeteges bulit, na és persze OE-s hangulattal vegyítjük. DJ-vel, forralt borral és Mikulással várunk Benneteket! Ugye, hogy jól hangzik?

FELEZŐBÁL:

Igazi „kiöltözős buli”. Itt ünnepeljük meg a tanulmányaik felénél tartó hallgatókat. Március elején egy színvonalas szórakozóhely és egy ahhoz illő fellépő mellé már csak a hallgatók kellenek és minden adott a nagyszerű estéhez! Sok szeretettel várunk minden hallgatót a gólyától, a felezőn át a végzősökig!

OE NAPOK / SPORT:

Áprilisban kivonul az egész egyetemi hallgatóság az Óbudai Campusra és különböző programokon tölti el napot. Ezen az összegyetemi rendezvényen a sport programok megszervezéséért felelünk.